19. november 2011

Sidste nye legetøjs-genbrugsfund

Rigtige fine træplader med træer der vil pynte på et hvert børneværelse, en lille sprællebamse, en lille symaskine fra Rusland (købt af en russisk mand i Ebeltoft ud af hans bagagerum...ja det lignede faktisk at han var kørt direkte fra Rusland hehe) og et dukkehus der trænger til en kærlig hånd...
5 kommentarer:

 1. Fine ting du har fundet, træerne er virkelig søde...dejlige farver, og dukkehuset, det lyder som en hyggelig renovering (en af de projekter jeg også godt gad at kaste mig over engang).

  SvarSlet
 2. Hejsa. Sikke en skøn blog du har. Jeg fandt dig, da jeg så, at du var blevet fast læser hos mig. Jeg glæder mig til at følge dig.
  Kh viola

  SvarSlet
 3. @Pia Det er altid dejligt at have et projekt eller to i vente. Dukkehuset er jo nærmest et evighedsprojekt hvor man kan blive ved med at lave møbel/mad miniudgaver ;) Jeg vil tro der går nogle år inden Aya er stor nok til de små nipsting så jeg har mange hyggestunder til gode.

  @Viola Velkommen til ;o)

  SvarSlet
 4. Sejt, den der symaskine har My også, endda også kassen! Hun synes det er ret sjovt at lade som om hun syer nyt tøj til bamserne :-)

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt!! glæder mig også til at Aya bliver så stor at hun kan sy med moar;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...