7. august 2011

Shoppingguide retrostof

Efter måneders jagt på det fineste af det fine retrostof har jeg været vidt omkring og vil gerne dele mine fifs med jer. Jeg har efterhånden handlet i mange lande og selvom Tyskland er det største retro skattekammer og bla. har flest af de lækre Graziela stoffer, kan man også finde rigtig meget fint stof i f.eks. Danamrk og Sverige. Husk at bruge det lokale sprog når du søger efter stof i udlandet.

DANMARK

 • Trendsales - www.trendsales.dk - her findes et utroligt stort udvalg og hvis man følger lidt med kan man sagtens få fingre i det fine Graziela stof og andet lækkert stof til en god pris.
 • Den Blå Avis - www.dba.dk - her er der lidt længere mellem det lækre retrostof, men man kan til gengæld gøre en rigtig god handel.
 • Gul og Gratis - www.guloggratis.dk - her er der ligesom hos Den Blå Avis lidt længere mellem det fine stof, men mulighed for at finde stof til en god pris.
 • Bloomerskids - www.bloomerskids.dk - her bliver der jævnligt lagt retrostof til salg, som er indsamlet rundt omkring i Europa. Men man skal være hurtig hvis man skal nå at få fingre i de fineste stoffer. Som regel sælges stoffet som hele hovedpude eller dynebetræk. Hold specielt øje med udsalget hvor man virkelig kan spare mange penge.
 • Xoeinding - http://stof.xoeinding.dk - her er rigtig meget fint stof og der kommer jævnligt nyt til
 • Retro-vintagehttp://retro-vintage.dk - her er masser af fine stoffer både gængse og sjældne
 • Husflid - www.husflid-kbh.dk - her er både hele sengesæt og mindre stofpakker. Man kan ikke købe over nettet, men butikken er bestemt også et besøg værd.
 • Genbrugsbutikker, loppemarkeder og bedsteforældrenes gemmer - her kan man gøre de ubestridte bedste fund, hvis man tager sig tid til at snuse rundt. Der er dog langt mellem de gode fund i byerne... det er primært de små genbrugsbutikker og markeder i "udkantsdanmark ;)" der hitter
TYSKLAND
 • Dawanda - www.dawanda.de - et super godt sted at finde retrostof dog med varierende priser. Her er god mulighed for at finde Grazielastof.
 • Ebay - www.ebay.de - der er altid masser af retrostof på tyske ebay, da det meste er på auktion svinger priserne meget og især Graziela stoffet løber op i sindsygt høje priser.

SVERIGE
 • Tradera - www.tradera.com - her er en del fint retrostof som oftest kan købes via auktion.
NORGE
 • Epla - www.epla.no - her findes en smule retrostof, men priserne er som regel i den dyre ende.
FINLAND
 • Huuto - www.huuto.net/fi - her kan man jævnligt finde fint stof, men det kræver en indsats og lidt hjælp fra google translate hvis man skal nå i mål.
USA
 • Etsy - www.etsy.com - her kan man også af og til være heldig at snuble over lidt retrostof
Jeg er ret sikker på at der også findes meget fint stof i Holland, men har ikke kunne finde et sted der samler stofhandlerne...hehe det lyder helt kriminelt ;) Det er også altid værd at søge i de forskellige landes lokale online retrobutikker og så er det også tit muligt at lave en fin handel med andre søde retrostof interesserede bloggere f.eks. fra Tyskland.

God jagt ;) og sig endelig til hvis I kender til andre gode steder end dem jeg har nævnt ovenfor, så de kan komme på tavlen også ;)

2 kommentarer:

 1. I like the color and the design of the cups and plates. I hope to see more of your posts.Thank you so much for sharing your blog. I appreciated it a lot.

  SvarSlet
 2. Fin fin guide ;) kan kun tilføje, at man godt kan købe stof via Husflids hjemmeside:)

  / Kathrine.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...